The battle of eye make-up remover!


Γεια σας κορίτσια μου! Πως είστε?? Είμαι εδώ με ένα ακόμα beauty post και αυτή τη φορά θα δούμε μαζί micellaire νεράκια καθαρισμού, διφασικά και γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ για μάτια και χείλη! Θα σας μιλήσω για αυτές τις τρεις κατηγορίες ντεμακιγιάζ καθώς και για το ποια προϊόντα ξεχώρισα, με ποια απογοητεύτηκα, ποια θα προτιμήσω ξανά και ποιά όχι. Όλες θέλουμε όταν έρθει η ώρα της αφαίρεσης του μακιγιάζ να γίνει όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται χωρίς να τρίβουμε ώρα τα μάτια μας και χωρίς να μένουν υπολείμματα πίσω. Η περιοχή των ματιών είναι το πιο ευαίσθητο σημείο στο πρόσωπο μας και καλό είναι να το προσέχουμε πριν το κατσιάσουμε! 


Θα ξεκινήσω με τα δυο αυτά νεράκια καθαρισμού στα οποία γίνεται σύγκριση λόγω σύστασης, το ένα είναι της Bioderma και το άλλο της Garnier. Και τα δυο υπόσχονται πως αφαιρούν το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη, είναι για ευαίσθητα δέρματα, δεν χρειάζονται ξέβγαλμα και το bioderma αφαιρεί και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Από προσωπική χρήση παρατήρησα πως κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά χωρίς καμία διαφορά! Μπορώ να πω μάλιστα πως δεν έμεινα ικανοποιημένη από το bioderma καθώς περίμενα περισσότερα. Έχει τη διπλή τιμή από το garnier, λέει ότι αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ, είναι από τα προιοντα με τη μεγαλύτερη απήχηση και δεν νομίζω πως αξίζει. Δεν χρησιμοποιώ αδιάβροχη μάσκαρα αλλά κανονική παρόλα αυτά πρέπει να τρίψω την περιοχή των ματιών αρκετά για να φύγει τελείως. Το θεωρώ απαράδεκτο για την τόση διαφήμιση και το κόστος που έχει. Αν θέλω να αφαιρέσω τα πάντα με ένα νεράκι καθαρισμού και να επιμείνω παραπάνω στα μάτια θα επιλέξω της garnier! 

                   Bioderma                                                                            Garnier
             100ml--> 4 ευρώ                                                                100ml--> 2.30 ευρώ
             250ml--> 9.25 ευρώ                                                           400ml--> 6.50 ευρώ
             500ml--> 13.50 ευρώ


Τα επόμενα που θα δούμε είναι και τα δυο διφασικά ντεμακιγιάζ μόνο για μάτια και χείλη από KIKO και CLINIQUE. Αφαιρούν τα πάντα, δεν αφήνουν υπολείμματα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερο τρίψιμο και είναι τα αγαπημένα μου! Και τα δυο χρειάζονται κούνημα πριν τη χρήση και είναι τα μόνα που μου αφαιρούν όλα τα liquid lipstick χωρίς να παιδεύομαι καθόλου καθώς και οποιαδήποτε μάσκαρα. Από την πρώτη στιγμή με ενθουσίασαν και απορώ γιατί συνεχίζω να δοκιμάζω κι άλλα. Δυστυχώς για την εταιρία ΚΙΚΟ δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα παρά μόνο στο εξωτερικό μπορούμε όμως να παραγγείλουμε online. Έτυχε να το δοκιμάσω σε ένα ταξίδι μου στην Ιταλία αφού ξέχασα να πάρω μαζί μου αυτό που χρησιμοποιούσα τότε και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Της Clinique κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά δεν αφήνει τίποτα πίσω και αυτό είναι το καλύτερο από όλα!

                   ΚΙΚΟ                                                                               Clinique
            125ml--> 8.00 ευρώ                                                     50ml--> 8.00 ευρώ
                                                                                                  125ml--> 24.00 ευρώ

            ( Η Clinique έχει συνέχεια εκπτώσεις οπότε θα το βρείτε στα 18 ευρώ περίπου)



Τελευταίο άφησα το γαλάκτωμα της Apivita καθώς ήταν στον πάτο της λίστας μου. Το συγκεκριμένο με απογοήτευσε τελείως, ενώ απομακρύνει σκιές και eyeliner αμέσως την μάσκαρα απλά την μαλάκωσε. Για να την αφαιρέσω χρησιμοποίησα άλλο καθαριστικό και τονίζω πως δεν φοράω αδιάβροχη μάσκαρα που υποτίθεται έπρεπε να την αφαιρέσει και αυτή. Ευτυχώς δεν το αγόρασα μόνο του αλλά ήταν δώρο μαζί με την κρέμα ματιών που πήρα από την Apivita, διαφορετικά θα τα έκλαιγα! Συγνώμη Apivita...η κρέμα ματιών πάντως είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ποτέ! Άσχετο με το post αλλά έπρεπε να το πω!!
                
                                                                          Apivita
                                                               100ml--> 10.80 ευρώ

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα?? Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας αν σε εσάς ταίριαξε κάτι από αυτά καλύτερα ή έχετε την ίδια άποψη με έμενα!!


Αν σας άρεσε το post μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social media και να πατήσετε "παρακολούθηση-έγγραφη" για να βλέπετε ότι ανεβαίνει! Τα λέμε στο επόμενο post! Φιλιά!!

Μάρα <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου